LOCALIZARE MAGAZIN

Magazinul LALU

Lalu este magazinul cu peste 150 modele de incaltaminte pe sezon, pentru fiecare numar existand peste 20 de articole diferite de incaltaminte, mai ales pentru cei cu pasul mai mic...
Pentru pentru modelele prezente in magazin avem cel mai bun pret , in fiecare sezon fiind prezente in magazin atat articolele din colectia noua, cat si articolelel din colectia sezonului in curs, din anul anterior, la pretul redus.
Va invitam sa veniti tinta, pentru ca LALU este o "descoperire" in sine.
Fiindca politica noastra a fost inca de la inceputurile magazinului pretul mic - in raport cu valoarea marfii vandute. Garantam ca veti gasi articolele noastre in magazinele din orasele mari din Italia, Spania, Austria, in acelasi sezon, cu preturi incepand cu 20% in plus. ,
Fiindca ne adresam unora dintre cei mai exigenti consumatori, copiiilor, si fiinca in primul rand ne respectam clientii- parintii acestora, toate  produsele pe care le comercializam, fie haine, fie incaltaminte sunt produse de  firme renumite, cu traditie de cel putin 40 ani, dar si de 60 ani, cu certificate si standarde de calitate inalte, fiecare fiind in tara rezidenta , Spania sau Italia lider de piata pe acest segment.

Lalu multumeste clientilor fideli!
Adresa : CALEA VICTORIEI 136, BUCURESTI
Mobil: 0733.161.760
Program
LUNI-VINERI 10-20
SAMBATA 10-18
Piata Victoriei

Accesul cu masina este mai simplu decat credeti, chiar in fata magazinului existand o parcare ce are mereu locuri disponibile. Accesul in parcare se realizeaza din Calea Grivitei, venind de la Sala Palatului urmand apoi strada Lutherana. De la Piata Romana se ajunge in 5 min venind pe strada Mendeleev, apoi urmand strada Biserica Amzei, veti ajunge repede in Calea Victoriei, chiar langa magazinul LALU: