BENEFICII CLIENTI

- Fiecare 10 lei din comenzile dumneavostra cumulate de pe site-urile www.lalu.ro si www.incaltamintecopii.ro se vor transforma in puncte de fidelitate.
- Acumularea a 120 de puncte va  va conferi dreptul de a alege gratuit produse de pe site-urile noastre www.lalu.ro si www.incaltamintecopii.ro in valoare de 100 lei.
- Pe site-urile noastre, veti putea transforma direct in produse, la libera dumneavoastra alegere, punctele cumulate, fara a conditiona efectuarea unei noi comenzi.
- Pe fiecare factura ce va insoti comanda dumneavoastra, veti fi informati asupra numarului de puncte acumulate.
- Se va lua in considerare doar valoarea comenzilor onorate , si deci incasate de noi, diminuata de eventualele retururi. Chiar si valoarea comenzilor de produse de la categoria Oferte, sau produse aflate in Promotie, va fi luata in considerare. Valoarea cheltuielilor cu transportul nu se va lua in considerare.

- Exemplu: La comenzi cumulate, efectuate pe ambele site-uri , de 1256 lei, veti fi cumulat 125,60 puncte. Puteti opta pentru transformarea celor 120 puncte in 100 lei, si efectua o noua comanda. Daca aceasta va depasi suma de 100 lei, veti achita doar diferenta de valoare.
- Iar cele 5,60 puncte ramase se vor constitui ca parte a formarii unei noi sume de 120 puncte.
- Odata cu primele 120 puncte va veti numara printre clientii fideli, urmand a beneficia si de schimburi permisive, promotii , surprize, etc.