COMPANIE

Ne dorim sa devenim cel mai competitiv magazin online de imbracaminte si incaltaminte copii. Avem cel putin cateva motive extrem de serioase ce ne recomanda :

Fiindca politica noastra a fost inca de la inceputurile magazinului pretul mic - in raport cu valoarea marfii vandute. Garantam ca veti gasi articolele noastre in magazinele din orasele mari din Italia, Spania, Austria, in acelasi sezon, cu preturi incepand cu 20% in plus. Preturile sunt extrem de competitive atat pe piata electronica a magazinelor de profil, cat si pe piata de retail .
Fiindca ne adresam unora dintre cei mai exigenti consumatori, copiiilor, si fiinca in primul rand ne respectam clientii-parintii acestora, toate  produsele pe care le comercializam, fie haine, fie incaltaminte sunt produse de  firme renumite, cu traditie de cel putin 40 ani, dar si de 60 ani, cu certificate si standarde de calitate inalte, fiecare fiind in tara rezidenta , Spania sau Italia lider de piata pe acest segment.
Toate cumparaturile dumneavoastra- chiar si cele acelea ale articolelor aflate la Oferte-, se vor transforma in bani, si va vor conferi o serie de privilegii.
Conditii extrem de relaxate de schimb si garantie pentru clientii fideli.
Posibilitatea de a trimite un cadou special, intr-o cutie deosebita, la o adresa diferita decat cea aleasa pentru facturare,  putand specifica acest lucru la sectiunea observatii, din formularul de comanda

Adresa: Strada Dr Joseph Lister nr 66, BUCURESTI (Cotroceni, langa Arenele BNR)
Mobil: 0733.161.760