TRANSPORT

Vom fi fericiti sa livram oriunde in tara. Vom alege impreuna varianta potrivita.
Comenzile primate pana la ora 14.00, vor putea fi expediate in aceeasi zi.
Trimitem bunurile fie prin Posta Romana- PRIORIPOST, fie prin FANCURIER, iar la primirea coletului, plata va fi efectuata ramburs.
Costurile legate de transport sunt: 10 lei + TVA  pentru livrari efectuate in Bucuresti si localitati limitrofe si de 15 lei + TVA pentru localitati din provincie.
In situatia in care localitatea de destinatie nu se afla pe harta deservita de Fan Courier, comanda dumneavoastra va fi livrata de catre Posta Romana, prin serviciul PRIORIPOST (livrare 48 ore) sau prin serviciul Coletarie (livrare 72 ore). In functie de optiunea dumneavoastra, transportul va costa intre 10 lei-15 lei. Va vom contacta in acest caz pentru a va solicita sa optati pentru una din aceste variante.
Daca valoarea comenzii depaseste 250 lei, transportul va fi gratuit.
Pentru retururi, costurile de transport sunt de 10 lei pentru livrari efectuate in Bucuresti si de 15 lei pentru livrari in provincie, tarife la care se aplica TVA. Costul transportului il veti achita direct curierului, la trimiterea coletului catre noi.
In cazul retururilor, la intoarcerea coletului veti primi banii ramburs , mai putin taxele transport, in cel mult 3 zile lucratoare. Banii vor fi trimisi fie intr-un cont bancar,fie prin mandat postal.