GARANTII

Ne  respectam clientii si in egala masura respectam si legea. Aceasta este aceeasi si pentru noi, si pentru clientii nostrii.
Asadar, in litera legii, subliniem urmatoarele:

“Un produs este conform cu contractul de vanzare-cumparare in cazul in care :

- Corespunde descrierii facute de vanzator si cu produsele prezentate ca mostre sau model; corespunde scopului solicitat de catre consumator, acceptat de vanzator in contractul de de vanzare-cumparare sau scopurilor pentru care sunt utilizate in mod normal produsele de acelasi tip; prezinta parametri de calitate si performante normale si corespunde declaratiilor publice privind caracteristicile concrete ale acestuia facute prin publicitate sau inscriere pe eticheta produsului.

- In cazul lipsei conformitatii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, ca masura reparatorie, inlocuirea sau repararea produsului in functie de optiunea sa, in fiecare caz fara plata, cu exceptia situatiei in care aceasta solicitare este imposibila sau disproportionata.

- Daca vanzatorul este raspunzator fata de consumator pentru lipsa de conformitate rezultata dintr-o actiune sau dintr-o omisiune a producatorului ori a unui agent economic din acelasi lant contractual, vanzatorul are dreptul de a se indrepta impotriva celui responsabil de lipsa de conformitate, in conditiile legii”,.

Asadar, ne asumam raspunderea fata de marfa comercializata.
Dar, in termenii de mai sus, eventualele reclamatii privind variatia nuantelor, redate diferit de la un monitor la altul, nu vor fi luate in considerare.
Nu fac obiectul garantiei partile aplicate, fie ele de decor, sau capse, fermoare
, pentru ca acestea au performante si parametrii de calitate diferiti in functie de numarul de intrebuintati, si functie de alti factori.
Garantia acordata se respecta in conditiile respectarii instructiunilor de spalare si intretinere inscrise pe eticheta, si mentionate de noi la pagina produsului.

Respectand simbolurile de intretinere specifice fiecarui articol, va asiguram ca le veti pastra foarte mult timp, aratand bine si dupa foarte multe purtari.