CUM CUMPAR?

Determinarea corecta a marimii articolului imbracaminte:


Pentru un ghid aproximativ puteti consulta ghidul marimilor. Nu ezitati sa ne contactati telefonic pentru intrebari sau pentru a discuta potrivirea unui anumit stil, pentru a fi siguri ca faceti cea mai buna alegerel.
Aveti la dispozitie  mai multe filtre de cautare. Alegeti-l asadar pe cel ce va satisface criteriul de cautare.
Puteti selecta in casetele de cautare marimea dorita, pentru afisarea articolelor ce mai sunt disponibile in acel moment pentru varsta dorita.


 Atentie!

- Marimile nu sunt mici pentru varsta specificata pe eticheta, luand in considerare dimensiuni standard ale inaltimii si greutatii.
- Pentru o mai buna vizualizare a produsului dorit, actionati click pe imagine. Veti obtine si mai multe informatii privind caracteristicile produsului. Selectati marimea dorita. Daca aceasta nu apare in lista derulanta, inseamna ca pentru acel produs, nu mai este disponibila. Din aceasta pagina de produs veti putea comanda foarte simplu, cu un click pe formularul de comanda. Va puteti intoarce apoi sa continuati cumparaturile.
- Va rugam contactati-ne telefonic pentru a verifica disponibilitatea curenta a marimii dorite. Puteti comanda telefonic, sau prin formularul de comanda.
- Trimiteti eventual si un email la vanzari@lalu.ro cu o lista a produselor dorite, si a marimilor corespunzatoare.
- Oricum, odata primita comanda dumneavoastra, va vom contacta si vom discuta in cazul in care un anumit produs lipseste pentru varsta solicitata. Chiar daca unele articole din comanda dumneavoastra vor fi confirmate, avand in vedere lipsa unui articol de baza din colectia sau outfit-ul respectiv, veti putea opta pentru renuntarea partiala sau totala .
- Ceea ce comandati este ceea ce o sa primiti. Noi nu inlocuim articolele cu unele asemanatoare ca si aspect, mai scumpe, sau altfel in oricare sens. Totusi luati in considerare o mica variatie a nuantelor de culori in functie de afisarea monitorului pe care il aveti. Acest lucru este independent de noi.